Wie zijn wij?

Even voorstellen

Caroline, Hassaan, Iris, Loes, Lorraine & Petra

Caroline, geboren 6 maart 1959, is gegrepen door het oude Egypte en heeft haar hart verloren aan dit land. Zij heeft een sterke binding met de Seti I tempels, Luxor, Aswan en de woestijn in Egypte. Uiteraard is dit niet het enige land waar zij een sterke band mee voelt, ook Engeland (het oude Avalon), Schotland en niet te vergeten Ierland hebben haar hart veroverd. Sinds haar 13e houdt zij zich intensief bezig met Astrologie en de Tarot. Zij is een dubbel waterteken, dit voor de "astrologen" onder ons. Daarnaast geeft zij lichaamsgerichte therapie (Speyertherapie), familieopstellingen, counseling, werkt met energie en geeft energetische behandelingen.

  

Zij heeft in de loop van inmiddels 30 jaar een eigen werkwijze ontwikkeld waarin therapie, counselling, energetisch werk, Tarot kaarten en de Astrologie met elkaar verweven zijn. Alles is voor haar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook de ontmoetingen in haar leven, of dit nu mensen zijn die in therapie komen, een kaartleg of astrologisch consult krijgen, of de medereizigers op ÚÚn van de spirituele reizen. Altijd gebeurt er wat er op dat moment voor alle partijen nodig is, alles vloeit als het ware naadloos in elkaar over. Zij houdt van reizen, lekker eten, lachen, samen werken en alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Zij is onder andere helderwetend, helderziend, heldervoelend, helderruikend en bij tijd en wijle helderhorend.

Hassaan, geboren 15 januari 1970, is geboren en getogen in Luxor en astrologisch een dubbel aarde teken. In Egypte verzorgt hij voor de reizen alle logistieke zaken ter plaatse.

  

Hij houdt van zijn werk en dat merk je doordat hij alles tot in de puntjes verzorgt. Voor hem is het belangrijk dat je een fijne reis hebt en dat je graag weer terugkomt. Hij heeft gevoel voor humor is uitermate nieuwsgierig en leergierig en zegt zelf niets met spiritualiteit te hebben. Toch heeft hij een telepatisch lijntje met Caroline. Door zijn open houding en nieuwsgierigheid is hij een sparring partner en "gids" voor haar in het dagelijkse Egyptische leven. In zijn werk kenmerkt zijn houding zich door de grote mate van flexibiliteit in allerlei situaties en zijn oplossend vermogen. Hij is dÚ man achter de schermen in Egypte, die alles tot in de puntjes toe regelt en verzorgt, waardoor het voor Caroline, Iris en Lorraine een ontspannen manier van werken is.

Iris, geboren 12 november 1968 en woont sinds een aantal jaren in Egypte. Zij is een water/vuur combinatie. Recentelijk heeft zij zich met haar berdrijf in Dahab gevestigd. Deze bijzondere vrouw was van jongsaf aan erg ge´nteresseerd in zowel het oude Egypte als wel de metafysische wereld. Ze is mateloos gefascineerd door de oude tempels en de energieŰn van Egypte en heeft de meeste ervan, zelfs op de meest afgelegen plaatsen, bezocht en onderzocht.

  

Ze is een ervaren Reiki en Karuna Reiki Master en bedreven in onder andere tarot, Hopi Ear Candles, life en development coaching en geleide meditatie. Ze geeft diverse workshops en maakt helende kristallen sierraden, ook op maat, afgestemd op de persoon en diens vraag. Iris en Caroline zijn een mooie combi, zij vullen elkaar aan. Beiden hebben een aantal "helderfuncties" waarbij Iris ook "hoort". Caroline handelt volledig vanuit haar intu´tie & gevoel en laat zich leiden door haar spirits. In het dagelijks leven betekent dat parate kennis ver weggezakt is, wat nog wel eens tot hilarische situaties kan leiden. Iris heeft een academische achtergrond wat helpt in het dagelijks leven met verduidelijken. Astrologisch hebben beide dames een sterke verbinding met elkaar.

Loes geboren 26 oktober 1959. Zij is een water vuur combinatie, maar heeft in haar horoscoop het nodige aan lucht en aarde zitten.

  

Haar specialiteit is Mindfulness, Labyrinten en Meditatie. Ze werkt veel en graag met jongeren die hoog sensitief zijn. Ze is een goede waarneemster en heeft een grote mensenkennis. Daarnaast weet zij hoe energie werkt. Loes werkt ook graag met het Labyrint want dat zet de energie in beweging, zowel in als om degene die het labyrint loopt. Loes staat open voor nieuwe dingen en bewandelt graag nieuwe wegen. Zij is altijd op zoek naar (zelf-)ontwikkeling. In de Spiegelkamer brengt ze mensen bij elkaar en wat haar vooral kenmerkt is haar kracht om in verbinding te zijn maar ook om mensen met elkaar in contact te brengen en te verbinden.

Lorraine geboren 10 oktober 1961. Lorraine is vanwege gezondheidsredenen uit de roulatie en zal niet meer bij de reizen aanwezig zijn. Zij heeft een tijd in Luxor gewoond en weet ongeloofelijk veel van de geschiedenis van Egypte. Zij is een Lucht/water combi. Daarnaast is zij een zeer getalenteerd wat schilderen betreft een hele goede Majong kaartlegster en heeft dÚ echte Britse humor. Zij heeft een scherpe kijk op mensen, situaties en patronen. Lorraine is heldervoelend en helderwetend. Haar optimisme, haar gevoel voor humor, haar pit, haar aanpakken, haar mooie zangstem, want Lorraine kan ook nog eens heel mooi en goed zingen, haar natuurlijk talent voor toneel, maakt haar tot een zeer aangename mede collega. Op de achtergrond is zij nog steeds aanwezig en verleent hand en span diensten. Zij heeft een groot hart en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Lorraine is iemand die niet te beschrijven valt, maar haar moet je gewoon meemaken!

Petra, geboren 7 maart 1969, is schrijfster, enthousiast vertelster, galariehoudster, tarotiste en intu´tief zeer begaafd. Zij heeft onder andere energetisch management gestudeerd en is helder-voelend, ziend en wetend. Zij houdt zich dagelijks bezig met Bewust Zijn en is ge´nteresseerd in paranormale zaken. Zij kan zeer humoristisch de meest bizarre situaties beschrijven. Petra houdt van reizen, lekker eten, lachen en is een goede teamworker. Astrologisch is ook zij is een dubbel water teken.

  

Astrologisch is er een "mooie elementen" verdeling van vuur, aarde, water en lucht, dit vertaalt zich in de uitstekende en makkelijke samenwerking tussen dit bijzondere team van mensen van verschillende nationaliteiten

Wat doen wij?

Caroline en Iris: Wij hebben zo elk onze eigen werkwijze en ieder van ons een eigen specifieke energie. Beiden werken wij graag met lokale healers. Op het gebied van het energetisch werk, bundelen wij onze krachten. Door deze bundeling vindt er een subtiel samenspel van diverse energiŰen plaats, die zeer krachtig werkt. Wij werken aan "dat" wat op dat specifieke moment voor de groep of voor jou nodig is. Hierdoor kan er meer bereikt worden in het ontwikkel-dan wel genezingsproces van een ieder persoonlijk. Wij verzorgen meditaties voor onder andere het openen van de kanalen van onze bezoekers, waardoor zij zich verder kunnen ontwikkelen. De meditaties kunnen door zowel Caroline als Iris verzorgd worden, allen werken met en laten zich leiden door de "spirits".

Loes en Caroline hebben samen de reis naar Ierland samengesteld, maar ook alle plaatsen en B & B's uitgezocht. Zij hebben zich vooral laten leiden door hun gidsen en zijn op hele bijzondere plekken uitgekomen met hoge energieŰn. Zij hebben allebei hun focus liggen op het waarnemen, maar ook op het verder ontwikkelen van niet alleen hun eigen bewustzijn, maar dragen hun steentje bij aan het proces van de deelnemers. Beide dames zijn gericht op in verbinding zijn met de ander, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en heling. Nieuw is de samenstelling van de labyrint reizen. Ook hier hebben zowel Loes als Caroline zich laten leiden door hun gidsen en de energie. Er is een mooie samenwerking ontstaan bij het "zoeken" van de heilige plekken aldaar en het werken met hun beider gidsen.

Petra en Caroline zijn beiden uitstekende waarneemers met grote mensenkennis. Zij hebben veel kennis, en inzichten over hoe energie werkt. Zowel Petra als Caroline zijn positief ingesteld en voelen zich sterk verbonden met Avalon. Petra verzorgt samen met Caroline de reizen naar Engeland en Schotland. Zij zijn een sterk koppel als het gaat om veranderprocessen en het doorbreken van oude (ook gedachten) patronen en werken beiden ondersteunend voor hen die daar behoefte aan hebben. Tijdens het bewandelen van een nieuwe weg door de deelnemers zijn zowel Petra als Caroline er voor de nodige begleiding dan wel ondersteuning.

Lorraine is wegens gezondheidsredenen uit de roulatie. Zij is een uitstekende "waarnemer", zij ondersteunt daar waar Caroline dit voor het werk nodig heeft. Zij noteert ook wat er tijdens het energetisch werk gebeurt en koppelt dit terug naar de deelnemers van de reizen. Ze heeft nÚt die humor, die ons kan laten schaterlachen, maar ook nÚt dat bemoedigende woord, of geeft nÚt die energie die iemand nodig heeft, vaak ook buiten de krachtplekken. Lorraine filmt en fotografeert graag en dat doet ze ook tijdens de reizen en heeft diverse websites in Engeland gemaakt voor Triade Travel.

De meditaties zijn gericht op zowel de persoonlijke-als de spirituele ontwikkeling. Caroline faciliteert op een dusdanige manier dat jij je eigen inwijding mag ontvangen en Iris geeft onder andere inwijdingen en beiden geven helende massages. Er wordt gewerkt met tarotkaarten die werken om je Bewust Zijn verder te ontwikkelen. Stenen, helende kristallen, klank het komt allemaal aan bod als het nodig is. Er vinden ook gesprekken plaats, dit kan herapeutisch zijn, maar dit hoeft niet.

Caroline, Iris en Lorraine helpen de mensen hun weg in de tempel te vinden om zodoende optimaal gebruik te maken van de energie. Caroline verzorgt de gezamelijke meditaties. De astrologische adviezen maar ook tarot consulten worden door Caroline verzorgd daarnaast fungeert zij als vraagbaak en soms als vertaalster.

Loes en Caroline zijn een mooie combinatie, doordat ze ook heel verschillend zijn. Ierland is een land waar vooral aards vrouwelijke energie is en beide dames weten deze energie als geen ander in te zetten.

Petra zet samen met Caroline mensen in beweging. Beide dames zijn sterk gericht op het ontwikkelen van het Bewust Zijn, maar ook de persoonlijke ontwikkeling heeft hun aandacht. Vooringenomenheid en intu´tie gaan namelijk niet samen.

Iris & Lorraine hebben veel kennis van het Oude Egypte en vertellen daar graag over. Iris is bedreven in Reiki en Karuna Reiki en ook zij verzorgt tarot consulten. Lorraine is een zeer goede Majongkaartleester en zij is heldervoelend en wetend.

Allemaal hebben gevoel voor humor, dus welke reis je ook boekt het is ook genieten, lachen en plezier maken. Uitgangspunt is altijd om elkaars kwaliteiten in te zetten, te benutten en vooral ook te delen. Zodat we allemaal kunnen blijven leren, groeien en ontwikkelen.


Voor meer informatie of een brochure: 010-2202012 of m; 06-45426007 of 06-22180976