Voorwaarden voor de 8 daagse helende chakra & Spirituele Reis naar Luxor

  

8-daagse helende chakra reis & spirituele reis naar Luxor

Inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst en na opgave paspoort gegevens en aanbetaling van Ç 800,-- op ING 3937753 t.n.v. C. Dekker/Den Haag o.v.v. vertrek datum & vertrek haven (A'dam of Brussel).

Bij inschrijving en aanbetaling ontvangt men een bevestiging en factuur. Het restant van het verschuldigde reisgeld dient uiterlijk 4 weken voor vertrek te zijn voldaan op bovengenoemde ING rekening.

Men is verplicht een aanuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering af te sluiten in verband met eventuele calamimteiten of ziekte.

Minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal aantal deelnemers is 20, dit om voldoende begeleiding te kunnen waarborgen. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de reis niet door. U ontvangt hierover uiterlijk 4 weken voor vertrek bericht. Uiteraard ontvangt u uw aanbetaling dan terug.

De begeleiding wordt gegeven gedurende de gehele reis.

De deelnemer dient gedachten, overtuigingen en gevoelens van medereizigers te allen tijde te respecteren.

De deelnemer blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar eigen ontwikkelings-en groeiproces. Tijdens de reis vindt er beperkte persoonlijke begeleiding plaats.

Triade Travel aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen, al dan niet door onoordeelkundig of ondeskundig gebruik van het geleerde door de deelnemer tijdens zowel als buiten de reis en daarna, voor zichzelf, mededeelnemer en/of anderen.

Triade Travel aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor al dan niet tijdelijke maatregelen genomen door Overheid, Luchtvaartmaatschappijen en andere niet te voorziene gebeurtenissen, rampen & natuurrampen.

>klik hier voor het reisprogramma<

>klik hier voor de excursies<

Organisatie en overige informatie

De reizen zijn in samenwerking met Egypt Easy Trip/Luxor en worden begeleid door Caroline Dekker, eventueel Iris Meijer en /Petra Portheine. Caroline is pargnoste/therapeute/ trainster/ coach, astrologe en tarotiste.

De reizen zijn bedoeld voor ge´nteresseerden die openstaan voor nieuwe (spirituele) ervaringen en affiniteit hebben met de spirituele kant van het leven. Heb je respect voor andermans visies en meningen en ben je bereid aan jezelf te werken, dan ben je van harte welkom.

Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976