Testimonial

  

Triade Travel is dé specialist in Magische, Helende & Spirituele Reizen naar Ierland.

Testimonial 3 daagse Labyrint reis

Labyrintlopen in Frankrijk 2/3/4 mei 2015

Eindelijk is het dan zover zaterdagochtend 2 mei 2015 gaan wij richting Frankrijk en maken kennis met het Labyrintlopen. Ben er zo nieuwsgierig naa,r kan gewoon niet wachten.

Aangekomen in st. Quentin hebben we eerst genoten van een heerlijke lunch in het park. Vanaf hier kunnen we de Kathedraal al zien. Heb er zin in wat gaat er gebeuren. Na een Meditatie gaan we dan ook aan de slag. Pff best een beetje eng. Met wiebelbenen ga ik beginnen, nadat ik gevraagd heb of ik het labyrint mocht lopen, en of ze mij helpen op mijn pad, en ja hoor daar komen de tranen. Geen paniek het voelt goed, ik laat het los en laat het achter mij en naar mate ik mijn weg vervolg voel ik dat het lopen steviger gaat en voel ik ook dat ik rechterop ga lopen, daarbij krijg ik het ook warmer en voelt goed.

In het midden aangekomen bedank ik dat ik hier heb mogen zijn en mijn gevoel heb mogen delen. Wat een beleving, echt geweldig, 1 klein dingetje, ik vergat het pad terug te bewandelen hahah.

In het hotel aangekomen heeft Loes ons nog weten te verassen met het vingerlabyrint, en ow wat weet ze weer alles goed te raken. Er is nog genoeg om op te ruimen maar daar zijn we hier dan ook voor.

In de avond hebben we heerlijk gegeten en gelachen. Eenmaal terug in het Hotel, en ja ik zie mijn gezicht al weer veranderen, wat een geweldig iets is het toch.

Truste, op naar de 2de dag

Heerlijk uitgeslapen, beginnen we aan dag 2. Na het ontbijt en het leggen van een kaart, wat natuurlijk aangeeft dat we nog genoeg op te ruimen hebben, vervolgen wij onze weg richting Amiens…Helaas daar aangekomen kunnen we het Labyrint niet lopen omdat er allemaal stoelen op staan. Wij laten ons niet zomaar weg sturen en zoeken een plek om te mediteren.

En wat er dan gebeurt: ik zie licht en voel dat ik naar boven getrokken word, dan wordt hetdonker en lijkt wel of mijn ogen naar binnen gedrukt worden. Gelukkig is dit kort moment en wordt het snel weer lichter. Dat is het niet alleen, ik voel ook veel wind, net alsof iemand de deur wagenwijd open zet en ik krijg het er koud van, maar wat is het mooi om te voelen hoe het voelt het dit te mmgen ervaren. Hierna hebbben wij heerlijk koffie gedronken en genoten van de zon. ’s Avonds heerlijk pizza gegeten en aangekomen in het hotel, even snel omgekleed en bij Caroline en Loes op de kamer met het vingerlabyrint gewerkt. Wahahh mag gaan schilderen samen met mijn innerlijke kind.

Zo dag 3 is inmiddels aangebroken en wat gaat het vlug. Na een heerlijk ontbijt vetrekken we richting Wernhout, de zon schijnt en het wordt vast weer een geweldige dag. Ook in deze dag heb ik weer veel zin. Wat hebben we het gezellig zo met zijn allen en fijn om deze dagen met elkaar door te brengen. Er valt nog zoveel te leren en te groeien.

Wat een mooie plek is het in Wernhout en wat een rust en een ruimte. Na een meditatie gaan wij het labyrint lopen. Deze loop ik op mijn blote voeten omdat ik het verschil wil voelen en weer komt er zoveel los, emoties van verdriet, pijn maar ook vreugde en geluk. Er vallen natuurlijk ook weer puzzelstukjes op zijn plaats en ik voel me zo goed en gesterkt in de dingen die ik eigenlijk al wist, maar nu bevestigd kreeg en krijg.

Bedankt dat ik deze ervaring me jullie mocht meemaken en delen. Heb het reuze naar mijn zin gehad en ben er zeker weer sterker van geworden.

Lieve groet Jacqueline van de linde

  

 


Voor meer informatie mail naar triadetravel@gmail.com of bel 010-2202012 of 06-22180976