Testimonial

  

Triade Travel is dé specialist in Magische, Helende & Spirituele Reizen naar Egypte en Engeland.

Testimonial 15 daagse reis Kharga & Dahkla Oase

Wat de woestijnreis mij heeft gedaan: In een paar korte zinnen: het heeft mij, door de pure atmosfeer en de mensen die ik daar tegen gekomen ben, van een heleboel ballast afgeholpen.

De puurheid van de bevolking heeft mij ook geraakt: vriendelijkheid, gastvrijheid, eenvoud en puurheid. Dát zijn zaken waar het om gaat.

Anke

      

 

In december 2009 heb ik met Triade Travel & Caroline de spirituele reis naar de woestijn gemaakt. Twee maanden ervoor zat ik tegen een Burn-out aan. Ik kon niet meer lopen. Mijn ruggewervels waren plotseling verkrampt geraakt en er zat een zenuw klem bij mijn SI-gewricht, waardoor de pijn doortrok naar de voorkant van mijn been tot aan mijn knie. Gelukkig kon ik met hulp van een chiropractor, acupuncturist en oefeningen die ik dagelijks deed na een maand weer lopen en de pijn werd steeds minder.

De reis naar Egypte kwam als geroepen. Alleen de zon in de wintermaanden deed mij al goed. De twee weken leken wel een maand. De rust, de stilte, de prachtige aardse kleuren, de goede voeding en de warmwaterbronnen gaven mij rust en energie. Er waren schitterende plekken waar je kon mediteren en kon genieten van de stilte. Ieder plekje in de woestijn was anders. Wanneer ik nu onrustig ben ga ik in mijn gedachten terug naar zo'n mooie stille plek. Voel ik de warme zon in mijn gezicht, zie ik de prachtige blauwe lucht en voel ik de stilte in mijzelf en denk ik aan de energie daar die mij oplaadde en blij maakte.

Ik ben nu 1,5 jaar verder en het afgelopen jaar was voor mij een heel emotioneel jaar. Maar nog steeds voel ik de kracht en de helende werking van de woestijn. Een schitterende plek op aarde om een time-out te nemen uit de hectiek van mijn dagelijks leven. Een time-out met een langdurige, positieve nawerking.

Lucy

weblog Triade Travel


Voor meer informatie mail naar triadetravel@gmail.com of bel 06-22180976