Tarot Consulten

Orakels zijn al zo oud als de mensheid. Een deel van ons wil graag weten of grip houden op het onkenbare en de toekomst.

Orakel betekent "verkondiging" en in het bijzonder ook "goddelijke communicatie" in antwoord op een vraag of smeekbede. In oude tijden wereden orakels gegeven door priesteressen die daar speciaal voor waren uitgekozen of waren opgeleid.

Wil je het Orakel raadplegen??? Maak een afspraak voor een Tarot consult.

Voor een tarot consult of jaarlegging in Zoetermeer maak je met Caroline Dekker 06-22180976 een afspraak.

Ingaande 1 februari 2020 is het tarief € 57,50 per consult (maximaal 1 uur).

Het werken met de Tarotkaarten brengt je in kontakt met je huidige wezen op een manier die je kan helpen bij het nemen van beslissingen, richting bepalen in je leven en het vormgeven van je toekomst. Wij werken vooral praktisch, nuchter en eigentijds. De tarotkaarten worden door ons als instrument gebruikt om te "lezen". De kaarten geven duidelijkheid omtrent het heden en verleden.

De Tarot kun je raadplegen voor onder andere vragen over relatie(s), werk, je eigen persoonlijke- dan wel spirituele ontwikkeling.                         

 

Wij verzorgen zowel tarot cursussen voor beginners als voor gevorderden

Paranormale middag & avonden

Oud-Beijerland en omgeving 2020

In een ontspannen sfeer beginnen we de avond met het trekken van een engelenkaart. Engelen zijn liefdevolle lichtwezens met mooie boodschappen. Iedereen trekt een kaart en ontvangt een persoonlijke boodschap van uit het Engelenrijk.

Daarna krijgt iedere aanwezige een persoonlijke reading van ongeveer 15 tot 20 minuten.

Je kunt kiezen uit een Tarot reading of een Astrologische reading.

Kosten: Ç 20,-- per persoon.

Voor een astrologische reading heb je nodig geboorte datum, tijd, plaats en jaar. Na afloop is er altijd gelegenheid om nog iets te vragen, mocht er toch nog iets niet geheel duidelijk zijn.

Caroline is een ervaren kaartlegster en astrologe. Zij werkt samen met haar gidsen en engelen.

Locatie:Oud-Beijerland, voldoende en gratis parkeergelegenheid

Start om 19.30 uur

Opgeven: 06-22180976 of per mail triadetravel@gmail.com

Kosten € 20,00 per avond / per persoon.

Start: Dag en tijd wordt in goed onderling overleg afgesproken. Kan ook in het weekend.

Opgeven: t: 06-22180976.

Deelnemers: minimaal 6 maximaal 8 

Tarot Cursus voor beginners te Zoetermeer en het Westland

Altijd al gefascineerd door de Symbolen taal van Tarot kaarten? In 6 avonden leer je op een eigentijdse, nuchtere en vooral praktische maniner werken met de meest bekende Tarot kaarten, het spel van Rider Waite.

Je krijgt uitleg over de traditionele betekenis van de kaarten. Maar het accent van de cursus ligt vooral op het spelenderwijs in groepsverband leren duiden van de kaarten, zodat ook jij na 6 avonden leert dit bijzondere instrument te gebruiken.

Het werken met de Tarotkaarten draagt bij aan het soms op verrassende wijze krijgen van inzichten, maar ook voor de ontwikkeling van je intu´tieve- dan wel paranormale vermogens.

Ben je nog niet in het bezit van Tarotkaarten, dan kan Triade Travel een spel bestellen.

Er wordt gewerkt met Rider Waite Kaarten, er kan ook gewerkt worden met het Hanson - Roberts Deck of het deck van Juliet Sharman-Burke.

De cursussen in zowel Zoetermeer als het Westland worden alleen nog maar in op aanvraag verzorgd. Data en tijden worden in onderling overleg vastegelegd.

Er is in de lesruimte meer dan voldoende ruimte waardoor de 1,5 mtr afstand in acht genomen kan worden.

Start Zoetermeer: Op aanvraag, minimaal 2 deelnemers.

Kosten: € 295,--

Docente Zoetermeer/Westland: Caroline Dekker

Opgeven: mail naar triadetravel@gmail.com

Locatie: Zoetermeer, Share Biz, Koraalrood 153, 2718 SB

Aanbetaling: nadat je je schriftelijk hebt opgegeven krijg je een factuur met het verzoek € 100,-- te betalen. Het restant bedrag dien je vˇˇr aanvang van de 1e cursusdag te hebben voldaan

Er vindt geen restitutie plaats op de aanbetaling of het cursusgeld

informatie: m: 06-22180976 

Nieuw Inspiratie Cursus: De symboliek van de Tarot

Is een cursus waar gewerkt wordt aan de hand van de symbooltaal van de tarotkaarten en wordt uitgewerkt in een drieluik van schilderijtjes. De kaarten die in deze curusus worden behandeld staan voor inspiratie.

Het 3-luik bestaat uit de volgende 3 volgende tarotkaarten getrokken uit de grote Arcana.

1. de Maan: Wie ben ik

2. het Rad van Fortuin: Wat zijn mijn talenten

3. de Zon: waar ligt mijn passie

Na de uitleg en het duiden van de kaart wordt vanuit de sfeer waar je opdat moment in zit een schilderij gemaakt ( 20 x 20 cm). Het schilderij ontstaat door in 1 beweging de sfeer op het doek te zetten en deze hierna uit te werken. Er wordt gewerkt met acrylverf en de kleur die jou op dat moment aanspreekt. De kleur van inspiratie.

De cursus wordt gegeven door Caroline Dekker en Marian Vermeulen. Caroline is er voor de tarot en Marian voor het schilderen.

Data: 3 achtereenvolgende middagen te weten de (van 14.00 tot 16.00 uur).

Locatie: Zoetermeer.

Kosten van de cursus zijn voor het drieluik Ç 235,00. Per keer kost het Ç 80,00. Je krijgt na het aanmelden van ons een factuur ongestuurd. Deze factuur moet 2 dagen voor aanvang van de cursus zijn betaald.

Opgeven: per mail triadetravel@gmail.com of telefonisch 06-22180976 (Caroline) of 06-23997071 (Marian). 

Tarot Cursus voor Gevorderden Start voorjaar 2020

De cursus voor gevorderden zal alleen nog maar in Zoetermeer of het Westland worden gegeven. Op Inspirerende wijze word je meegenomen naar een volgend level. Ben je ge´ntereseerd of wil je meedoen? Neem dan contact op. Data en tijden worden in onderling overleg gemaakt.

Tijdens deze cursus ga je je meer verdiepen in de taal van de Tarot. Er komen uitgebreide legmethodes aan bod tijdens deze 6 avonden. De Symbolen taal van Tarot kaarten gaat nog meer voor je leven en het helpt je jouw intu´tieve vermogens of paranormale gaven nog verder te ontwikkelen. Ook tijdens deze cursus ligt weer het accent op het in groepsverband leren duiden van de kaarten, zodat ook jij na 4 avonden leert dit bijzondere instrument te gebruiken voor anderen. In les 5 & 6 ga je consulten geven aan 'vreemden'.

Er wordt gewerkt met Rider Waite Kaarten of het Hanson - Roberts Deck, maar heb je een ander deck waar je graag mee zou willen werken dan kan dat ook (zolang het een tarotdeck met 78 kaarten is).

Je kunt een set kaarten eventueel via Triade Travel bestellen, houdt wel rekening met levertijd.

Locatie:

Zoetermeer

Kosten van de cursus Ç 295,00 (exclusief Tarot kaarten).

Start: Data en tijden worden in goed onderling overleg vastgelegd.

Aantal deelnemers: minimaal 2

Opgeven: per mail triadetravel@gmail.com of telefonisch 06-22180976
 

Voor privÚ Tarot Consult Den Haag/Zoetermeer 06-22180976