Tarot Consulten

Orakels zijn al zo oud als de mensheid. Een deel van ons wil graag weten of grip houden op het onkenbare en de toekomst.

Orakel betekent "verkondiging" en in het bijzonder ook "goddelijke communicatie" in antwoord op een vraag of smeekbede. In oude tijden wereden orakels gegeven door priesteressen die daar speciaal voor waren uitgekozen of waren opgeleid.

Wil je het Orakel raadplegen??? Maak een afspraak voor een Tarot consult.

Voor een tarot consult of jaarlegging in Zoetermeer maak je met Caroline Dekker 06-22180976 een afspraak. In Rotterdam/Kralingen kun je terecht bij Petra Portheine. Petra werkt op afspraak en haar nummer is 06-45426007

Per 1.1.2012 gelden voor beide praktijken dezelfde tarieven & er wordt gewerkt volgens afspraak & en er is geen wachtruimte!

Ingaande 1 januari 2017 is het tarief € 55,-- per consult (maximaal 1 uur).

Het werken met de Tarotkaarten brengt je in kontakt met je huidige wezen op een manier die je kan helpen bij het nemen van beslissingen, richting bepalen in je leven en het vormgeven van je toekomst. Wij werken vooral praktisch, nuchter en eigentijds. De tarotkaarten worden door ons als instrument gebruikt om te "lezen". De kaarten geven duidelijkheid omtrent het heden en verleden.

De Tarot kun je raadplegen voor onder andere vragen over relatie(s), werk, je eigen persoonlijke- dan wel spirituele ontwikkeling.                   

 

Wij verzorgen zowel tarot cursussen voor beginners als voor gevorderden

Paranormale middag & avonden

Oud-Beijerland 2019

In een ontspannen sfeer beginnen we de avond met het trekken van een engelenkaart. Engelen zijn liefdevolle lichtwezens met mooie boodschappen. Iedereen trekt een kaart en ontvangt een persoonlijke boodschap van uit het Engelenrijk.

Daarna krijgt iedere aanwezige een persoonlijke reading van ongeveer 15 tot 20 minuten.

Je kunt kiezen uit een Tarot reading of een Astrologische reading.

Kosten: € 20,-- per persoon.

Voor een astrologische reading heb je nodig geboorte datum, tijd, plaats en jaar. Na afloop is er altijd gelegenheid om nog iets te vragen, mocht er toch nog iets niet geheel duidelijk zijn.

Caroline is een ervaren kaartlegster en astrologe. Zij werkt samen met haar gidsen en engelen.

Locatie:Oud-Beijerland, voldoende en gratis parkeergelegenheid

Donderdagavond 2019 start om 19.30 uur

Opgeven: 06-22180976 of per mail triadetravel@gmail.com

Kosten € 20,00 per avond / per persoon.

Start: zondagmiddag 14.00 uur, dinsdag-en vrijdagavond 19.30 uur

Opgeven: t: 06-22180976.

Deelnemers: minimaal 6 maximaal 8 

Tarot Oefenavonden

Met ingang van 21 januari 2015 zal Petra oefenavonden verzorgen voor het leggen en duiden van de Tarot. Deze oefenavonden zullen starten met een meditatie, waarna er met elkaar gelegd wordt op een vraag of vragen van de deelnemers. Deze avonden zijn geschikt voor een ieder die ooit een Tarot Cursus voor beginners heeft gevolgd en graag wil oefenen in het leren duiden van de kaarten met gelijkgestemden in een ontspannen sfeer.

Locatie:Rotterdam Kralingen, voldoende en gratis parkeergelegenheid

Kosten € 20,00 per avond / per persoon.

Start: vanaf 21 januari 2015 eens in de 2 weken, voor data zie de agenda of bel Petra, de avonden zullen doorgang vinden bij voldoende deelnemers!

Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur

Opgeven: per mail petra@portheine.com of t: 06-45426007.

Deelnemers: minimaal 4

Docente: Petra Portheine 

Tarot Cursus voor beginners te Rotterdam, het Westland en Zoetermeer

Altijd al gefascineerd door de Symbolen taal van Tarot kaarten? In 6 avonden leer je op een eigentijdse, nuchtere en vooral praktische maniner werken met de meest bekende Tarot kaarten, het spel van Rider Waite.

Je krijgt uitleg over de traditionele betekenis van de kaarten. Maar het accent van de cursus ligt vooral op het spelenderwijs in groepsverband leren duiden van de kaarten, zodat ook jij na 6 avonden leert dit bijzondere instrument te gebruiken.

Het werken met de Tarotkaarten draagt bij aan het soms op verrassende wijze krijgen van inzichten, maar ook voor de ontwikkeling van je intuïtieve- dan wel paranormale vermogens.

Ben je nog niet in het bezit van Tarotkaarten, dan kan Triade Travel een spel bestellen.

Er wordt gewerkt met Rider Waite Kaarten, er kan ook gewerkt worden met het Hanson - Roberts Deck of het deck van Juliet Sharman-Burke.

Start Rotterdam Kralingen: 12 juni 2019

Start Rotterdam : 4 september 2019

Start Zoetermeer: 4 september 2019

Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur, geldt voor Rotterdam/Kralingen & Den Haag/Zoetermeer

Overige lesdata: 1 x per week in Zoetermeer

Kosten: € 295,--

Docente Rotterdam: Petra Portheine

Docente Zoetermeer/Westland: Caroline Dekker

Aantal deelnemers Rotterdam: minimaal 2

Opgeven: mail naar triadetravel@gmail.com

Locatie: Admiraliteitskade 16a, 3063 EC Rotterdam, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en na 18.00 uur is er gratis parkeergelegenheid.

Locatie: Zoetermeer, Share Biz, Koraalrood 153, 2718 SB

Aanbetaling: nadat je je schriftelijk hebt opgegeven krijg je een factuur met het verzoek € 100,-- te betalen. Het restant bedrag dien je vóór aanvang van de 1e cursusdag te hebben voldaan

Er vindt geen restitutie plaats op de aanbetaling of het cursusgeld

informatie: m: 06-22180976 of 06-45426007 

Tarot privé les: beginners cursus

Wil je alle aandacht voor jezelf en tevens je intuïtief ontwikkelen, dat kan met Petra. Zij verzorgt op afspraak in een weekend van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.15 uur tot 16.30 uur de Tarot Cursus voor beginners. Je krijgt in een weekend inzicht in de Symbolen en de taal van de Tarot kaarten. Petra leert je het duiden van de kaarten door middel van een legmethode van 10 kaarten. Er kan met andere tarot decks worden gewerkt, dan de Rider Waite Kaarten of het Hanson - Roberts Deck, maar neem even met Petra contact op als je deck afwijkt van de hiervoor genoemde spellen.

Kosten € 295,00 per persoon (exclusief Tarot kaarten).

aantal deelnemers: 1

Locatie: Rotterdam/Kraingen

Start: tijd en data op aanvraag

Docente: Petra Portheine

Opgeven: per mail naar petra@portheine.com of telefonisch 06-45426007. 

Nieuw Inspiratie Cursus: De symboliek van de Tarot

Is een cursus waar gewerkt wordt aan de hand van de symbooltaal van de tarotkaarten en wordt uitgewerkt in een drieluik van schilderijtjes. De kaarten die in deze curusus worden behandeld staan voor inspiratie.

Het 3-luik bestaat uit de volgende 3 volgende tarotkaarten getrokken uit de grote Arcana.

1. de Maan: Wie ben ik

2. het Rad van Fortuin: Wat zijn mijn talenten

3. de Zon: waar ligt mijn passie

Na de uitleg en het duiden van de kaart wordt vanuit de sfeer waar je opdat moment in zit een schilderij gemaakt ( 20 x 20 cm). Het schilderij ontstaat door in 1 beweging de sfeer op het doek te zetten en deze hierna uit te werken. Er wordt gewerkt met acrylverf en de kleur die jou op dat moment aanspreekt. De kleur van inspiratie.

De cursus wordt gegeven door Caroline Dekker en Marian Vermeulen. Caroline is er voor de tarot en Marian voor het schilderen.

Data: 3 achtereenvolgende middagen te weten de (van 14.00 tot 16.00 uur).

Locatie: Rotterdam of Zoetermeer.

Kosten van de cursus zijn voor het drieluik € 235,00. Per keer kost het € 80,00. Je krijgt na het aanmelden van ons een factuur ongestuurd. Deze factuur moet 2 dagen voor aanvang van de cursus zijn betaald.

Meld je snel aan want de cursus loopt snel vol. Als de cursus vol is word je op een wachtlijst geplaatst voor de volgende cursus, deze wordt binnenkort ingepland.

Opgeven: per mail triadetravel@gmail.com of telefonisch 06-22180976 (Caroline) of 06-23997071 (Marian). 

Tarot Cursus voor Gevorderden Start winter/voorjaar 2019

Petra start in het voorjaar de cursus voor gevorderden. Op Inspirerende wijze neemt Petra je mee naar een volgend level. Ben je geïntereseerd of wil je meedoen? Neem dan met haar contact op, ook Voor exacte data.e: petra@portheine.com of m: 06-45426007

Tijdens deze cursus ga je je meer verdiepen in de taal van de Tarot. Er komen uitgebreide legmethodes aan bod tijdens deze 6 avonden. De Symbolen taal van Tarot kaarten gaat nog meer voor je leven en het helpt je jouw intuïtieve vermogens of paranormale gaven nog verder te ontwikkelen. Ook tijdens deze cursus ligt weer het accent op het in groepsverband leren duiden van de kaarten, zodat ook jij na 4 avonden leert dit bijzondere instrument te gebruiken voor anderen. In les 5 & 6 ga je consulten geven aan 'vreemden'.

Er wordt gewerkt met Rider Waite Kaarten of het Hanson - Roberts Deck, maar heb je een ander deck waar je graag mee zou willen werken dan kan dat ook (zolang het een tarotdeck met 78 kaarten is).

Je kunt een set kaarten eventueel via Triade Travel bestellen, houdt wel rekening met levertijd.

Locatie:

Rotterdam/Kralingen.

Kosten van de cursus € 295,00 (exclusief Tarot kaarten).

Start: voorjaar 2019

Aantal deelnemers: minimaal 2

om de week les in overleg met Petra

Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur

Opgeven: per mail triadetravel@gmail.com of telefonisch 06-22180976 of 06-45426007
 

Voor privé Tarot Consult Den Haag/Zoetermeer 06-22180976 Rotterdam 06-45426007

Aangesloten bij Bewust Den Haag