Reisprogramma Cleansing Healing Vision Retreat 2021

2 januauri 2021 t/m 9 januari 2021


Dag 1:

Dag 1: Je wordt van Luxor Airport opgehaald en je overnacht in een hotel in Luxor.Afhankelijke van jouw aankomsttijd is deze dag vrij in te vullen.

Dag 2:

We vertrekken vroeg in de ochtend naar de Westelijke Woestijn. Onderweg genieten we van het veranderende landschap dat van de groene cultivatie langs de Nijl verandert naar de grote weidsheid van de woestijn. Onderweg naar de Oase zullen we stoppen voor de "wandelende duinen", strekken onze benen, maken foto's en genieten van de stilte. We lunchen en zullen onze eerste plons in ÚÚn van de helende warmwaterbronnen nemen. Aan het eind van de dag checken we in bij de Eco Lodge.

Dag 3:

Na onze ochtendreflectie gaan we op weg naar de Romeinse vesting en tempel van Dush. Na de lunch bezoeken we een warmwaterbron.

Dag 4:

Met de themakaarten kijken we waar we staan en wat vandaag het thema is. Daarna brengen we een bezoek aan de prachtige tempel van Hibis. Na de lunch bezoeken we een weer een helende bron.

  

Dag 5:

Na een rustig ontbijt en de dagelijkse reflectie gaan we aan de slag met onze Vision Boards vooraf gegaan door een geleide meditatie. Na de lunch duiken we weer in een zalige bron.

Dag 6:

Vandaag bezoeken we de tempel van Qasr el Ghuweita, aansluitend gaan we naar een helende bron.

Dag 7:

Na het ontbijt checken we uit, een laatste dip in een helende bron en we vertrekken uiterlijk 15.00 uur vanuit Kharga naar Luxor. Onderweg zien we de zonsondergang in de weidse woestijn. 's Avonds check je in in een hotel in Luxor.

     

Dag 8:

In de ochtend checken we uit in het hotel te Luxor en afhankeijk van jouw vluchttijd word je naar de luchthaven gebracht.

optioneel: Breid je reis uit met een ontdekking van Egypte, Luxor, Aswan, Ca´ro en/of de Rode Zee. We kunnen elk gewenst programma op maat samenstellen voor je. Egypte heeft ontzettend veel te bieden enb wij hebben jarenlange ervaring met dit prachtige land en daardoor contacten voor je waar je maar wilt gaan. Wat je maar wil doen cruisen op de Nijl, de Oudegyptische geschiedenis en/of de huidige cultuur ontdekken, dieper de mystiek van Luxor in, met een heteluchtballon over de landerijen en tempels zweven, de piramides zien, duiken of snorkelen of met paarden zwemmen in de Rode Zee of luieren op het strand van alles kan worden geregeld. Je kunt dit zowel voor als na de retraite doen.

>klik hier voor de voorwaarden<

Voor meer informatie bel 06-22180976