9 daagse Keltische Tour Ierland 2016

Programma van de reis:

                        

Dag 1:

Vertrek vanaf Amsterdam, je komt vroeg in de ochtend aan op Cork Airport. Je wordt door ons opgehaald van de luchthaven.

                    

We checken in een gezellige Inn maken kennis met elkaar en 's middags bezoeken we Rosscarbery.

Dag 2:

Na het ontbijt vertrekken voor een bezoek aan de krachtige steencirkel Drombeg, een bijzondere plaats, daar vindt een meditatie plaats. Deze plek heeft een hoge trilling. We nemen de tijd om de energie in te laten werken. Daarna gaan we naar Skibbereen waar we lunchen in een voormalige kerk. Voor wie wil is er daarna nog tijd om het stadje in te gaan of de kathedraal te bezoeken

                    

Dag 3:

Vandaag bezoeken we de steencirkel van Kealkill. Dit is een buitengewoon krachtige steencirkel, het is een plek die zo krachtig is, dat je symsteem in beweging komt, of in beweging wordt gezet. Onze tocht er naar toe zal per voet zijn. Het is een steile weg van bijna 1 kilometer en we hebben en nemen alle tijd om naar boven te wandelen. Hier houden we een meditatie. Aansluitend rijden we door een prachtig natuurgebied waar het pelgrimsoord Gougane barra ligt.

Het kleine kerkje ligt op een eilandje en ook hier nemen we weer alle tijd.

           

Dag 4:

We verplaatsen ons vandaag richting Cashel/Tipperary en zullen 's middags de grootste steencirkel van Ierland een bezoek brengen en aansluitend rijden we naar Lough Gur. De natuur is hier adembenemend mooi.

                    

Overnachten doen we in de omgeving van Tipperary.

Dag 5:

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Atthassel Abbey. Deze prachtige ru´ne, gelegen midden in de weilangen is de moeite van het bezoeken waard. In de middag gaan we naar Holy Cross. Hier nemen we weer volop de tijd om de energie te voelen, te ervaren en te mediteren. Het is een eenvoudig ingerichte kerk, met een wel heel fijne energie.

Optioneel is er voor de liefhebber nog een uitstapje te maken naar de Rock of Cashel. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken.

                    

Dag 6:

Vandaag bezoeken we wel een heel bijzondere plek. Zoals de Ieren zeggen "truly hidden". Allereerst bezoeken we een prachtige steencirkel, daar doen we een ritueel. Wanneer we hier klaar zijn dan wandelen we nog een stukje door om bij een goed verborgen en ongerepte bron uit te komen. Op deze plek houden we een stilte meditatie.

    

    

Dag 7:

Vandaag reizen we wat verder naar het Noorden en bezoeken wederom een bijzondere plek. Het goed verborgen gerestaureerde kerkje ligt tussen de bomen en herbergt een 1000 jaar oud Holy Cross. Wat verderop gaan we mediteren bij wederom een natuurlijke bron. Hier zijn volop elementalen waar te nemen.

    

Dag 8 :

Vandaag brengen we een bezoek aan Fore, een wel hele bijzondere en magische plek liggend op een enorm krachtige leylijn, die heel goed voelbaar is.

                    

Dag 9:

We checken uit en vertrekken naar de Cork Airport voor de vlucht naar Nederland of BelgiŰ. Houdt rekening met het boeken van je ticket dat je niet voor 17.00 uur terugvliegt.


Voor wie is deze reis bedoeld?

Voor diegene die zich op het spirituele pad verder willen ontwikkelen, willen werken aan verruiming van hun bewust zijn, leren waarnemen kontakt willen herstellen of intensiveren met moeder aarde en ervaringen met elkaar willen uitwisselen en delen.


In samenwerking met de Spiegelkamer.

Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976 of 010-2202012