Bewustwording & Ontwikkeling

Triade Travel is een unieke kleinschalige organisatie, samen met Loes Blok, Petra Portheine en Hidden-Egypt biedt zij cursussen, energetische behandelingen, counseling, psychosocialetherapie, mindfulness trainingen, meditatielessen en workshops aan. De cursussen, trainingen en workshops worden veelal Zoetermeer, het Westland en Rotterdam gegeven. Alles wat we doen is gericht op het ontwikkelen van je bewust zijn, persoonlijke-dan wel spirituele groei, het ontdekken of verder ontwikkelen van je gaven en talenten. Of dit nu met een cursus tarot voor beginners is, of een chakra cursus of een spirituele reis, of het lopen van een labyrintis, dat maakt niet uit. Alles wat wij in ons programma hebben is een instrument om je verder te ontwikkelen dan wel te groeien.

  

Wat wij belangrijk vinden is dat je met beide benen op de grond staat en blijft staan. Je de ongeziene wereld op een praktische maar vooral nuchtere manier leert intergreren in je dagelijks leven.

Reizen naar Egypte 2018/2019

Op dit moment kunnen wij reizen naar Egypte aanbevelen via een lokale touroperator gevestigd te Luxor. Op de onderstaande link

vind je alle informatie over het aanbod in Egypte.

Dit zijn vakantiereizen waar je volop kunt genieten van al het moois wat Egypte te bieden heeft.

Egypt Nile Cruise te weten Mr. Hassaan Hefny is rechtstreeks te benaderen via nummer 00201005649180 en via de website uiteraard voertaal Engels of Arabisch

Voor meer informatie of heb je hulp in het Nederlands nodig, dan kan er altijd met Triade Travel contact worden opgenomen.

Triade Travel organiseert geen spirituele reizen meer naar Egypte, dit betreuren wij zeer. Wij hebben altijd met veel plezier samen gewerkt met kleine lokale ondernemers om zo de bevolking in Egypte te steunen. Het toerisme is sinds 25 januari 2011 drastisch afgenomen waardoor een grote groep mensen zonder inkomen is komen te zitten. Het leven in Egypte is voor de doorsnee bevolking niet eenvoudig.

Onze beslissing geen spirituele reizen meer te verzorgen heeft ook te maken met een aantal wetswijzingen in Egypte te maken.

  


Magische Reizen bieden we aan naar Engeland, Frankrijk & Ierland.

Wij bieden deze reizen voorlopig niet meer aan.

Deze bijzondere reizen zijn ge´nspireeerd door de Mythen en de Legenden, de Kelten, de Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens de reizen weer herleven. Laat je meenemen naar de wereld van de mythe het mysterie en de tijd waarin de helden en koningen leefden. Tijdens deze reizen gaan we terug naar de wereld van de Kelten, King Arthur, Avalon & Robin Hood. Engeland is ook het land van de elfjes, natuurwezens, wicca, dru´den, engelen en draken.

                  

Er is een prachtige korte reis naar Frankrijk samengesteld. Hier gaan we gebruik maken van de labyrinten.

Daarnaast is er de reis naar het eiland van Avalon, het gebied rond Glastonbury. Samen gaan we het mysterie en de magie ontdekken van dit mystieke plaatsje. Hier komt de wereld van de Godinnen, Heksen, FeŰen, Kelten en de legende van King Arthur helemaal tot leven. Er is proffessionele begeleiding. De reizen zijn zo samen gesteld dat je:

- Ervaart en bewust wordt van een werkelijkheid zoals de wereld van de natuurwezens, elfen, feŰen   engelen etc.

                  


Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976

Aangesloten bij Bewust Den Haag