Bewustwording & Ontwikkeling

Triade Travel is een unieke kleinschalige organisatie, samen met Loes Blok, Petra Portheine en Hidden-Egypt biedt zij cursussen, energetische behandelingen, counseling, psychosocialetherapie, mindfulness trainingen, meditatielessen en workshops aan. De cursussen, trainingen en workshops worden veelal Zoetermeer, het Westland en Rotterdam gegeven. Alles wat we doen is gericht op het ontwikkelen van je bewust zijn, persoonlijke-dan wel spirituele groei, het ontdekken of verder ontwikkelen van je gaven en talenten. Of dit nu met een cursus tarot voor beginners is, of een chakra cursus of een spirituele reis, of het lopen van een labyrintis, dat maakt niet uit. Alles wat wij in ons programma hebben is een instrument om je verder te ontwikkelen dan wel te groeien.

  

Wat wij belangrijk vinden is dat je met beide benen op de grond staat en blijft staan. Je de ongeziene wereld op een praktische maar vooral nuchtere manier leert intergreren in je dagelijks leven.

Magische Reizen bieden we aan naar Engeland, Frankrijk & Ierland.

Wij bieden deze reizen niet meer aan. Er is een nieuwe reis naar Griekenland in de maak.

Deze bijzondere reizen zijn ge´nspireeerd door de Mythen en de Legenden, de Kelten, de Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens de reizen weer herleven. Laat je meenemen naar de wereld van de mythe het mysterie en de tijd waarin de helden en koningen leefden. Tijdens deze reizen gaan we terug naar de wereld van de Kelten, King Arthur, Avalon & Robin Hood. Engeland is ook het land van de elfjes, natuurwezens, wicca, dru´den, engelen en draken.

                  

Er is een prachtige korte reis naar Frankrijk samengesteld. Hier gaan we gebruik maken van de labyrinten.

Daarnaast is er de reis naar het eiland van Avalon, het gebied rond Glastonbury. Samen gaan we het mysterie en de magie ontdekken van dit mystieke plaatsje. Hier komt de wereld van de Godinnen, Heksen, FeŰen, Kelten en de legende van King Arthur helemaal tot leven. Er is proffessionele begeleiding. De reizen zijn zo samen gesteld dat je:

- Ervaart en bewust wordt van een werkelijkheid zoals de wereld van de natuurwezens, elfen, feŰen   engelen etc.

                  


Reizen naar Egypte

De berichtgeving over Egypte is sinds het uitbreken van de Revolutie (25/1/2011) zeer negatief. Dit heeft tot gevolg dat touroperators nauwelijks nog reizen aanbieden naar Egypte. Heel jammer en vooral voor de mensen uit Egypte is dit een bijzonder nare ontwikkeling. Triade Travel heeft in januari 2013 nog reizen naar Egypte verzorgd.

Triade Travel heeft in september 2015 samen met Hidden-Egypt besloten geen reizen meer naar Egypte te organiseren. Dit betreuren wij zeer. Onze beslissing heeft te maken met een aantal wetswijzingen in Egypte.

  


Tijdens de verschillende reizen wordt er onder andere gewerkt met:


Visualisatietechnieken
Meditatie
Chakra's en kleuren
Goden & Godinnen
Gidsen
Engelen
Lichaamsbewustwording
energiewerk
massages
healingen
Persoonlijke ontwikkeling en
Spirituele ontwikkeling


Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976

Aangesloten bij Bewust Den Haag