Bewustwording & Ontwikkeling

Triade Travel is een unieke kleinschalige organisatie. Er worden tarot cursussen, energetische behandelingen, hulp bij hsp, counseling, psychosocialetherapie en meditatieoefeningen aangeboden. De tarot cursussen worden in Zoetermeer, het Westland en Rotterdam gegeven.

Alles wat we doen is gericht op het ontwikkelen van je bewust zijn, persoonlijke-dan wel spirituele groei, omgaan met hoog gevoeligheid, het ontdekken of verder ontwikkelen van je gaven en talenten.

  

Wat wij belangrijk vinden is dat je met beide benen op de grond staat en blijft staan, maar ook dat je in contact bent met je lichaam en je emoties. De ongeziene wereld op een praktische maar vooral nuchtere manier leert intergreren in je dagelijks leven, zonder dat je gaat zweven.

Reizen naar Egypte 2019

Op dit moment kunnen wij reizen naar Egypte via een lokale touroperator gevestigd te Luxor van harte aanbevelen. Op de onderstaande link

vind je alle informatie over het aanbod in Egypte.

Dit zijn vakantiereizen waar je volop kunt genieten van al het moois wat Egypte te bieden heeft.

Egypt Nile Cruise te weten Mr. Hassaan Hefny is rechtstreeks te benaderen via nummer 0020 - 1005649180 en via de website uiteraard voertaal Engels of Arabisch

Voor meer informatie of heb je hulp in het Nederlands nodig, dan kan er altijd met Triade Travel contact worden opgenomen. Ook voor reizen op maat.

Vanaf 1 juli 2019 vinden er wekelijks meerdaagse Dahabiya Cruises plaats. Echt een aanrader!!!

Triade Travel organiseert sinds de revolutie (25 januari 2011) geen spirituele reizen meer naar Egypte, dit betreuren wij zeer. Wij hebben altijd met veel plezier samen gewerkt met kleine lokale ondernemers om zo de bevolking in Egypte te steunen.

Onze beslissing geen spirituele reizen meer te verzorgen heeft ook met een aantal wetswijzingen in Egypte te maken.

  


Magische Reizen bieden we aan naar Engeland, Frankrijk & Ierland.

Wij bieden deze reizen voorlopig niet meer aan.

Deze bijzondere reizen zijn ge´nspireeerd door de Mythen en de Legenden, de Kelten, de Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens de reizen weer herleven. Laat je meenemen naar de wereld van de mythe het mysterie en de tijd waarin de helden en koningen leefden. Tijdens deze reizen gaan we terug naar de wereld van de Kelten, King Arthur, Avalon & Robin Hood. Engeland is ook het land van de elfjes, natuurwezens, wicca, dru´den, engelen en draken.

                  

Er is een prachtige korte reis naar Frankrijk samengesteld. Hier gaan we gebruik maken van de labyrinten.

Daarnaast is er de reis naar het eiland van Avalon, het gebied rond Glastonbury. Samen gaan we het mysterie en de magie ontdekken van dit mystieke plaatsje. Hier komt de wereld van de Godinnen, Heksen, FeŰen, Kelten en de legende van King Arthur helemaal tot leven. Er is proffessionele begeleiding. De reizen zijn zo samen gesteld dat je:

- Ervaart en bewust wordt van een werkelijkheid zoals de wereld van de natuurwezens, elfen, feŰen   engelen etc.

                  


Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976

Aangesloten bij Bewust Den Haag