Magical King Arthur Tour 2016

  

Magische en Spirituele reis van 8 dagen ge´nspireerd door de Mythen, Legenden, de Kelten, Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens deze reis weer herleven.

Het tot de verbeelding sprekende oude eiland Avalon, komt tot leven in het betoverende stadje Glastonbury en laat de "Godin of God" in jezelf tot leven komen. Een mooie en bijzondere Avalon reis.

Deze Magische en Spirituele reis van 8 dagen is ge´nspireerd door de mysterieŰn en de magie van Avalon en de zoektocht naar de heilige graal.

                     

In dit bijzondere stadje kun je zelf het mysterie en de magie ontdekken. In de vele winkeltjes vind je de sporen naar de Goden, Godinnen, Dru´den, Heksen, de Kelten, de Middeleeuwen en het rijk van de feŰen, elfjes, eenhoorns en draken.

Glastonbury Abbey , een prachtige ru´ne, biedt veel om te ervaren en te voelen.

Tijdens deze reis gaan we gebruik maken van ÚÚn van de leylijnen. We bezoeken Avebury met de steencirkel maar ook ÚÚn van de oudste bronnen van Engeland met helende krachten Chalice Well en het "heiligdom" waar je symboliek, heilige geometrie en genezend water vindt in de tuinen. Wells, staat op het programma en vanuit het graafschapSomerset reizen we naar Tintagel & Boscastle in Cornwall.

In Tintagel vinden we het kasteel van King Arthur en de grot van Merlijn, schitterend gelegen aan de Atlantische Oceaan. Boscastle wat hier niet ver vandaan ligt heeft een uniek heksenmuseum wat we gaan bezoeken.

 

  

Bij Triade Travel is ons doel jouw vakantie zo optimaal mogelijk te benutten. Dat houdt bij ons in, dat je bij vookeur aan het eind van de ochtend of uiterlijk aan het begin van de middag van de airport wordt afgehaald. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor de terugreis, wij brengen je niet voor 15/16.00 uur op de luchthaven op de dag van vertrek!

 

               

8 daagse Magikal King Arthur Tour 2016

Vertrek: 22 augustus 2016 t/m 29 augustus 2016 vanaf Bristol Airport

Vertrek: 17 augustus 2017 t/m 24 augustus 2017 vanaf Bristol Airport

Prijs:€ 1450,--

minimum aantal deelnemers 4 maximaal 10

Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 5 overnachtingen in B & B, inclusief ontbijt op basis 1 pers. kamer, 2 overnachtingen op basis van gedeelde kamers inclusief ontbijt, transfers genoemd in het programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.

Exclusief: vliegticket, alle overige maaltijden, (tijdelijke) brandtstof/beveiligingstoeslag luchthaven(s), persoonlijke uitgaven en optionele excursies.

Toeslag 1-persoonskamer: €120,00

Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.

Opgeven: triadetravel@gmail.com of petra@portheine.com met je paspoort gegevens en adres. Je krijgt dan van ons een factuur waarin je de aanbetaling van Ç 430,00 o.v.v. King Arthur Tour per ommegaande dient te voldoen

               

 

                               

Programma van deze reis

In samenwerking met Petra Portheine.

Reizen om stil te staan bij jezelf. Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976 of 06-45426007