Cursussen, Trainingen & Workshops

Alles wat wij aan cursussen, trainingen of workshops aanbieden is gericht op ontwikkeling, groei, het ontdekken van je gaven, je natuurlijk talent en last but not least vooral het verruimen van je bewustzijn.

Je kunt terecht in Zoetermeer, Rotterdam Kralingen en het Westland.

Tarot Cursus voor beginners Zoetermeer

In 6 avonden leer je kaartleggen Ún duiden met de traditionele Tarot kaarten. In een kleine groep leer je onder begeleiding van een zeer ervaren Tarotiste spelenderwijs werken met de kaarten. In een ontspannen sfeer ga gelijk al de 1e les zelf duiden. Uiteraard krijg je uitleg over de kaarten, maar ze zijn eigenlijk een instrument om bij je intu´tie te komen en dat is wat je gaat leren. Dit is nu precies wat je niet uit een boek kunt leren. 

Wij werken met de traditionele Tarot kaarten; de Rider Waite Kaarten. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een deck kaarten, dan kun je een set bij Triade Travel bestellen.

Locatie: Share Biz Koraalrood 153, 2718 SB Zoetermeer

Start: 4 september 2019 19.30 uur tot 22.30 uur. 1 x per week (behalve schoolvakanties) les

Kosten cursus € 295,00, inclusief lesmateriaal, begeleiding, koffie en thee (exclusief Tarot kaarten).

opgeven: triadetravel@gmail.com

Aanbetaling bij aanmelding krijg je een factuur en dien je een aanbetaling te doen van € 100,--, het restant cursusbedrag dien je uiterlijk vˇˇr de aanvang van de 1e les betaald te hebben

Docente Zoetermeer: Caroline Dekker, voor informatie m: 06-22180976.

Bij beide locaties is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


 

Tarot Cursus voor beginners Rotterdam

In Rotterdam wordt op 12 juni 2019 deze cursus gestart. Voor exacte datum neem contact op met Petra 06-45426007! Ben je ge´nteresseerd en wil je meedoen? neem dan met Petra Portheine contact op m: 06-45426007

Je krijgt om de week les

Kosten € 295,--, voor 6 avonden

Locatie: Admiraliteitskade 16a, 3063 EC Rotterdam

Aanbetaling bij aanmelding krijg je een factuur en dien je een aanbetaling te doen van € 100,--, het restant cursusbedrag dien je uiterlijk vˇˇr de aanvang van de 1e les betaald te hebben

Docente: Petra Portheine

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid, en de Admiraliteitskade is heel goed met het OV te bereiken. 

  

Inspiratie Cursus, de symboliek van de Tarot

klik hier voor deze Cursus

Locatie Rotterdam. Trainers Caroline Dekker en Marian Vermeulen

Start: Op aanvraag


 

Tarot Oefenavonden

Petra Portheine zal met ingang van 21 januari 2015 oefenavonden verzorgen voor het leggen en duiden van de Tarot. Het is net als met het behalen van je rijbewijs, je leert het pas echt door het tÚ doen en je vaardigheden te trainen.

In de ruimte van Artstuff te Rotterdam/Kralingen, kun je met gelijkgestemden leggen, uitwisselen, vaardigheden trainen, en word je meegenomen op reis in deze bijzondere wereld van de symbolen van de Tarot.

Iedere oefenavond zal er gestart worden met een meditatie en aansluitend gaan we leggen aan de hand van de vragen die de deelnemers inbrengen.Met elkaar gaan we aan de slag om de legging(en) te duiden.

Voor wie zijn deze oefenavonden?

Iedereen die ooit een Tarot Cursus voor beginners heeft gevolgd, en behoefte heeft om zijn of haar vaardigheden te oefenen en te trainen.

Locatie:Rotterdam Kralingen, voldoende en gratis parkeergelegenheid

Kosten € 20,00 per avond.

Start: Eens in de 2 weken op woensdagavond, bij voldoende deelnemers

Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur

Opgeven: per mail petra@portheine.com of t: 06-45426007.

Deelnemers: minimaal 4

Docente: Petra Portheine 

Tarot privÚ les beginners cursus

Wil je in een korte tijd de kaarten leren kennen?? Wil je alle aandacht en hulp bij het eigen maken van een legmethode en het leren duiden??? Boek dan in overleg met Petra een weekend.

Zij maakt je wegwijs in wereld van de symbolieken in de grote Arcana, dit zijn de 22 sleutelkaarten Ún niet te vergeten de overige 56 kaarten.

In een weekend krijg je zicht in de Symbolen en de taal van de Tarot kaarten. Petra leert je het duiden van de kaarten, want dit is iets wat je niet uit een boekje kunt leren. Er kan en mag met andere tarot decks worden gewerkt, dan de Rider Waite Kaarten of het Hanson - Roberts Deck, zolang het maar een volledig deck is (78 kaarten) en je kaarten aansluiten bij de hiervoor genoemde decks. Twijfel je over een set kaarten, neem dan even contact met ons op.

Kosten € 295,00 per persoon (exclusief Tarot kaarten).

aantal deelnemers: 1

Docente: Petra Portheine

Locaties: Rotterdam/Kralingen

Start: tijd en data op aanvraag

Opgeven: per mail triadetravel@gmail.com of petra@portheine.com of telefonisch 06-45426007. 

Tarot Cursus voor gevorderden te Rotterdam

Tijdens deze cursus ga je in 6 avonden de diepte in met Symbolen taal van de Tarot kaarten en krijg je les in uitgebreide legmethoden. Je gaat je intu´tie en je gaven verder ontwikkelen. In les 4 en 5 ga je leggen voor "vreemden" en mag je je kennis, kunde en gaven "toetsen". Het accent van de cursus ligt ook hier weer vooral op het in groepsverband leren duiden van de kaarten tot en met les 4. Er kan met andere tarot decks worden gewerkt, dan de Rider Waite Kaarten of het Hanson - Roberts Deck, zolang het maar een volledig deck is (78 kaarten).

Locatie: Admiraliteitskade 16a, 3063 EC Rotterdam

Bij voldoende deelnemers (minimaal 2) zal de cursus doorgaan.

Kosten € 295,00 (exclusief Tarot kaarten).

Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur

Opgeven: per mail triadetravel@gmail.com of telefonisch.

Deelnemers: minimaal 2

Docente: Petra Portheine  

Triade Travel, als je durft te groeien. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een individueel consult: 06-22180976 of 06-45426007

Aangesloten bij Bewust Den Haag