Chakra Cursus van stuit naar kruin

Wanneer je je bewust gaat bezig houden met de chakra's dan ga je een reis maken door de vele dimensies van je eigen zelf. Velen van ons zijn onbewust en een heel groot deel van ons onbewuste is, niet zichtbaar voor onszelf. Bewust worden houdt in dat je jouw onbewuste delen naar je bewustzijn brengt waardoor het bewuste deel groter wordt en je onbewuste deel kleiner.Het werken met chakra's is hiervoor ÚÚn manier. Het mooie van het werken met de chakra's is, is dat je ook in kontakt komt met je verleden, heden en toekomst.

Hoe jij in het leven staat en hoe jij jouw leven leidt, is terug te lezen in de chakra's. Voor wie niet bekend is met de chakra's, dit zijn zijn draaiende cirkels van energie die levensenergie ontvangen, assimileren en uitdrukken. De 7 grote chakra's hebben een verbinding met ons bewustzijn en de patronen van de betreffende chakra's hebben een verbinding met ons lichamelijk en geestelijk functioneren.

                    

De 7 kleuren van de regenboog bieden ons een kijkje in een "andere wereld", de wereld van energie, maar geeft ons ook vele (nieuwe) mogelijkheden. De regeboog met haar kleurschakeringen brengt letterlijk de verscheidenheid aan licht tot uitdrukking zoals wij tijdens ons leven hier op aarde ervaren. Aan het eind van elke regenboog vind je een pot met goud. Deze pot met goud komt uit de Keltische mythologie en symboliseert de heilige graal. Deze pot is het verloren vat van de spirituele vernieuwing en vervulling. Deze metafoor staat symbool voor de reis van de ziel en het ontwikkelen van het bewustzijn langs de regenboog om de weg terug te vinden naar onze eigen goddelijkheid. Het reizen door de chakra's is een heel bijzonder proces, waarbij licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie. worden verenigd. De regenboog is altijd een teken van hoop geweest, maar staat ook voor de verbinding tussen hemel en aarde. Het is de schakel tussen ons aardse leven en het godenrijk.

De beweging van de 7 chakra's wordt in werking gezet door het bewustzijn en de materie. Het bewustzijn stroomt via de kruin, door het hele lichaam naar beneden(een neerwaartse stroom dus) en de opwaartse stroom komt van de aarde en stroomt naar ons etherisch bewustzijn. Wanneer we van de stuit naar de kruin gaan werken, zul je merken dat je steeds minder begrensd bent. De chakra's worden van oudsher als een pad naar bevrijding beschouwd.

Cursus informatie

Op woensdag 16 september 2015 organiseert Triade Travel de Chakra cursus van stuit naar kruin. Inspirerend en verdiend. De nadruk van deze cursus ligt vooral op het ervaren hoe het bij jou zit en hoe het bij jou werkt en hoe je meer in balans kunt komen en zijn. Dit alles in het theoretisch licht van de Chakra's

Overige lesavonden: 30/09, 14/10, 28/10, 11/11 25/11 en 9 december 2015

Locatie: Rotterdam. Admiraliteitskade 17a, 3063 EC Rotterdam (ook goed bereikbaar met openbaar vervoer)

Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Prijs:Meld je je voor 15 augustus aan dan betaal je € 235,-- na 15 augustus betaal € 265,--inclusief lesmateriaal, koffie & thee.

Docenten: Caroline Dekker en/of Petra Portheine.

Opgeven: 070-3692559 of 06-45426007 of per mail petra@portheine.com

Voor wie ge´nteresseerd is, is er de 8 daagse Helende Chakra reis naar Egypte. Deze reis is intensief, gericht op het onderzoeken van je eigen chakra's, zicht (of meer zicht) te krijgen op je eigen handelen en daar waar nodig nodig de chakra's in balans te brengen. Hiervoor gebruiken we de diverse krachtplekken en meditaties. De bedoeling is begin 2015 de reizen naar Egypte te gaan hervatten.

Voor meer informatie of een brochure: 06-22180976 of 06-45426007